BIOGRAFKLUB DANMARK

Biografklub Danmark har valgt de 10 film, der udgør Biografklubbens sæson. Der venter det danske biografpublikum et stjernespækket filmprogram fyldt med både danske og udenlandske film.

Med et medlemskab til Biografklub Danmark gives der halv pris på biografbilletten til en række udvalgte kvalitetsfilm i de danske biografer.

SÆSON 2023-2024

NÅR BEFRIELSEN KOMMER - Biografpremiere 24. august
MADELEINES PARIS - Biografpremiere 28. september
HYGGE! - Biografpremiere 26. oktober
SYNKEFRI - Biografpremiere 30. november
FARVEN LILLA - Biografpremiere 18. januar 2024
ROM - Biografpremiere 22. februar 2024
PAST LIVES - Biografpremiere 21. marts 2024
HAMMARSKJÖLD - Biografpremiere 18. april 2024
FULD AF KÆRLIGHED - Biografpremiere 23. maj 2024
ONE LIFE - Biografpremiere 24. juni 2024

Medlemskaber kan købes i vores billetsalg eller på www.biografklubdanmark.dk hvor du også kan læse mere om klubben.

ONE LIFE

Biografpremiere 20. juni

’One Life’ fortæller den inspirerende og sande historie om Sir Nicholas ’Nicky’ Winton (Anthony Hopkins), hvis bestræbelser på tærsklen til 2. verdenskrig reddede mere end 600 børn fra deres undergang i hænderne på nazisterne. Nicky er bankmand med et stort humanistisk hjerte. Da han rejser til Prag i 1938 og ser situationen for de flygtende jøder, beslutter han sig for at hjælpe de børn, der skal transporteres med tog til koncentrationslejrene. Det er et kapløb med tiden. Hvor mange kan han nå at befri, før det er for sent? Er det en sejr blot at redde ét liv? ’One Life’ er en enormt rørende og livsbekræftende film om viljestyrke, dedikation og tilgivelse.

I hovedrollen ses Anthony Hopkins, hvis imponerende karriere har budt på flere ikoniske roller. Hopkins er især kendt fra ’Ondskabens øjne’ og ’The Father’, som begge indbragte ham en Oscarstatuette for ’Bedste mandlige hovedrolle’. Den prisvindende skuespiller Helena Bonham Carter er også at finde på rollelisten. Hun har været nomineret til to Oscars for filmene ’Kongens store tale’ og ’The Wings of the Dove’. I rollen som Nickys kone ses den svenske skuespillerinde Lena Olin, og hans bedste ven spilles af Jonathan Pryce.