Lej en sal

Både som erhvervsdrivende og privat har man i Birkerød Bio mulighed for at leje en sal til en ganske særlig anledning - Det kunne for eksempel være til en lukket filmforevisning, private optagelser, reklamepræsentation, måske en børnefødselsdag m.m.

I Birkerød Bio råder vi over 2 flotte sale af forskellig karakter - sal 1 er vores store sal med 214 pladser, som står i en flot klassisk biografstil og sal 2, vores mere moderne sal af udseende, som har 65. Fælles for vores sale er lækker sædekomfort (samtlige stole har en dejlig vippefunktion), ekstra benplads, optimal udsyn overalt & mulighed for stort set alt A/V tilslutning.

Er du interesseret I at høre mere om jeres muligheder for at leje en af vores biografsale, så kontakt os for en uforpligtende snak.


Firmaarangementer

I Birkerød Bio har jeres virksomhed mulighed for at leje en hel biografsal og for eksempel sætte årets firmaarrangement i filmens tegn - Dyrk de gode relationer og byd dine medarbejdere og kunder på et oplevelsesrigt arrangement i biografen.

De gode visuelle betingelser og suveræne lydforhold giver samtidig mulighed for at præsentere firmaet eller et nyt produkt for kunder, leverandører og samarbejdspartnere – gerne efterfulgt af en god film.

Ønsker du at sige et par ord inden filmen, vise et reklamespot eller overraske gæsterne med lidt til ganen, kan vi give dig et specialtilbud, der matcher dine ønsker. Og vi kan naturligvis tilbyde dig en god pris på Bio-Menuer med popcorn og sodavand til filmen.

- Kontakt os og hør, hvilke muligheder vi kan tilbyde jeres virksomhed.
Vi glæder os til at give jeres virksomhed en god oplevelse!


Kontaktoplysninger

Telefon: 40 88 84 22

Mail: Birkeroedbio@post.tele.dk

Sal 1

Sal 2